kruitbosch-recycling-1 kruitbosch-recycling-2

Oud papier wegbrengen in de buurt van Bergambacht?

Heeft u regelmatig oud papier in de buurt van Bergambacht? Zoekt u een plek waar u uw oud papier weg kunt brengen in de buurt van Bergambacht? Sinds 1930 kunt u al bij ons terecht voor het brengen of laten halen van oud papier. Op het gebied van oud papier zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in de buurt van Bergambacht. Kleine partijen kunt u bij ons aan het jaagpad brengen. Spreken wij over grote partijen oud papier dan komen wij deze graag voor u ophalen in de buurt van Bergambacht. Wij beschikken voor het ophalen van oud papier in de buurt van Bergambacht over de benodigde wagens. Daarnaast beschikken we over containers waar u het oud papier in de buurt van Bergambacht kunt bewaren. Wilt u gebruik maken van onze materialen of diensten op het gebied van oud papier in de buurt van Bergambacht? Schakel ons dan in.

Werkwijze voor oud papier

Wanneer wij oud papier komen ophalen en gaan verwerken in de buurt van Bergambacht werken wij volgens een vaste methode. Oud papier kunt u zelf komen brengen of wij komen het oud papier halen in de buurt van Bergambacht. Oud papier wordt bij ons opgeslagen in containers. Bij oud papier kijken wij naar de kwaliteit en sorteren het vervolgens. Aan het eind van het traject persen wij het oud papier in balen die vervolgens naar nationale en internationale bedrijven in de papier industrie gaan. Kortom, voor oud papier in de buurt van Bergambacht hanteren wij de volgende werkwijze:

  • Ophalen
  • Brengen
  • Kwaliteit beoordelen
  • Sorteren
  • Persen in balen

Naast oud papier in de buurt van Bergambacht kunt u bij ons ook terecht voor oud metaal en oud ijzer.

Waarom Gebr. Kruitbosch b.v. voor oud papier?

Gebr. Kruitbosch b.v. is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van inzamelen, verwerken en afvoeren van oud papier en karton in de buurt van Bergambacht. Samen met u zoeken wij naar een zorgeloze en efficiënte oplossing op maat voor de afvoer van uw oud papier en karton afvallen in de buurt van Bergambacht. Daarnaast bieden wij snelle service voor het plaatsen van containers voor oud papier in de buurt van Bergambacht.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over oud papier verwerking ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring