kruitbosch-recycling-1 kruitbosch-recycling-2

Oud metaal in de buurt van Reeuwijk wordt verwerkt door Gebr. Kruitbosch b.v.

Heeft u een overschot aan oud metaal in de buurt van Reeuwijk? Wilt u dit oud metaal graag verkopen in de buurt van Reeuwijk? In 1930 is Gebr. Kruitbosch b.v. gestart met het repareren en handelen in jute zakken. Al snel werden dit papieren zakken en het bedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf dat oud metaal en ijzer, oud papier en karton verwerkt. Wij zijn één van de weinige bedrijven in de buurt van Reeuwijk die een hoge prijs biedt voor oud metaal. Voor de recycling van het oud metaal hebben wij het M.R.F.-keurmerk behaald. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit. Bij ons kunt u oud metaal inleveren in de buurt van Reeuwijk volgens een vaste procedure:

  • Wegen
  • Aanhanger legen
  • Bon ontvangen
  • Afrekenen

Voor oud metaal in de buurt van Reeuwijk geven wij u altijd een zo goed mogelijke prijs.

Actief in oud metaal

Wij zijn zeer actief in het verwerken van oud metaal in de buurt van Reeuwijk. Naast het oud metaal verwerken wij uiteraard ook oud ijzer. Het oud metaal en ijzer kopen, sorteren en verkopen wij weer. Wij sorteren het oud metaal in de buurt van Reeuwijk in diverse kwaliteiten en dienen daarna als grondstof voor de nationale en internationale metaalindustrie. Als modern en efficiënt bedrijf leveren wij een bijdrage aan een schoon milieu met de verwerking van oud metaal in de buurt van Reeuwijk. We beschikken over een eigen wagenpark waarmee wij de verwering van oud metaal in de buurt van Reeuwijk uit kunnen voeren. Op ons eigen terrein worden de materialen gesorteerd, verwerkt en opgeslagen.

Soorten oud metaal

Welk oud metaal koopt Gebr. Kruitbosch b.v. in de buurt van Reeuwijk? Wij kopen alle soorten oud metaal in de buurt van Reeuwijk. Het oud metaal kan particulier aangeboden worden of door bedrijven. Wij betalen hoge prijzen voor oud metaal in de buurt van Reeuwijk en voor grote hoeveelheden betalen wij speciale prijzen. Naast oud metaal in de buurt van Reeuwijk verrichten wij nog andere activiteiten. Op onze website vindt u meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen. Neem gerust een kijkje.

Oud metaal inleveren in de buurt van Reeuwijk tegen een hoge prijs!

Wilt u vrijblijvend meer informatie over oud metaal ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring