kruitbosch-recycling-1 kruitbosch-recycling-2

Inkoopprijzen van oud ijzer in de buurt van Reeuwijk nu bijzonder aantrekkelijk!

Heeft u oud ijzer in de buurt van Reeuwijk? Wij betalen er nu wel heel erg veel voor! Wij kopen al sinds 1930 oud ijzer in, in onze vestiging in de buurt van Reeuwijk. We zijn begonnen met jute zakken en dit is langzaam uitgegroeid tot het verwerken van onder andere oud ijzer in de buurt van Reeuwijk. Wij verwerken alle oud ijzer en metalen in de buurt van Reeuwijk naar de standaard van het M.R.F.-keurmerk. Op deze manier zijn wij al jaren actief in het verwerken en inkopen van oud ijzer in de buurt van Reeuwijk. Wij staan op het gebied van oud ijzer in de buurt van Reeuwijk voor service, eerlijke en snelle afhandeling en scherpe prijzen. Door dit in combinatie met het keurmerk bent u bij ons verzekerd van garantie voor een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Wilt u oud ijzer in de buurt van Reeuwijk inleveren? Neem dan contact met ons op. Wij komen het bij u op locatie ophalen.

Oud ijzer en andere materialen

Gebr. Kruitbosch b.v. verwerkt vele materialen, maar is vooral actief in het verwerken van oud ijzer en metaal in de buurt van Reeuwijk. Het oud ijzer kopen wij in, sorteren wij en verkopen wij weer door. Het oud ijzer dient voornamelijk als grondstof voor de nationale en internationale metaalindustrie. Onder oud ijzer in de buurt van Reeuwijk valt bijvoorbeeld:

  • Sloopafval
  • Bouwafval
  • Knipijzer
  • Plaatafval
  • Blikafval

En nog veel meer. Wanneer u oud ijzer bij ons komt brengen in de buurt van Reeuwijk zullen wij een kwaliteitscontrole uitvoeren en het gewicht bepalen.

Prijzen voor oud ijzer

De oud ijzer prijzen die wij hanteren in de buurt van Reeuwijk behoren tot de hoogste van Nederland. Wij kopen oud ijzer in van particulieren en bedrijven in Reeuwijk en omgeving. Bij grote partijen oud ijzer kunnen wij het ook op komen halen. Het bedrag voor het oud ijzer kan contant uitbetaald worden, maar desgewenst kan er ook een overboeking per bank plaats vinden. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u meer informatie over oud ijzer in de buurt van Reeuwijk? Oud ijzer inleveren in de buurt van Reeuwijk? Neem contact op of maak een afspraak.

Oud ijzer inleveren in de buurt van Reeuwijk? Dan kom je naar Gebr. Kruitbosch b.v.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over oud ijzer ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring