kruitbosch-recycling-1 kruitbosch-recycling-2

Archiefvernietiging in de buurt van Stolwijk op een veilige manier met certificaat

Heeft u een klein archief? Wilt u dit archief regelmatig op een veilige manier schonen? Zoekt u daarom een specialist voor archiefvernietiging in de buurt van Stolwijk? Gebr. Kruitbosch b.v. al 80 jaar een begrip op het gebied van archiefvernietiging in de buurt van Stolwijk en omgeving. Wij staan dagelijks voor vele klanten klaar om hun schaarse archiefruimte te schonen door middel van archiefvernietiging en zijn hiermee uitgegroeid tot en bekend begrip in Stolwijk en omgeving. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een archief regelmatig te schonen en te laten vernietigen. Als specialist op het gebied van archiefvernietiging in de buurt van Stolwijk verzorgen wij graag de vernietiging van vertrouwelijke documenten en papieren. Of het nu gaat om een kleine eenmanszaak of een grote multinational, wij verzorgen archiefvernietiging op maat in de buurt van Stolwijk. Door ons flexibele en betrouwbare team en goede planning maken wij het mogelijk om archiefvernietiging in de buurt van Stolwijk op een korte termijn uit te voeren.

Diensten archiefvernietiging

Op het gebied van archiefvernietiging in de buurt van Stolwijk kunnen wij verschillenden diensten leveren zoals, het vernietigen van:

  • Diverse data dragers
  • Afgekeurde materialen
  • Bedrijfskleding
  • Archiefpapier
  • Persoonsgegevens

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw archief ophalen of u komt het bij ons afleveren voor archiefvernietiging in de buurt van Stolwijk. Heeft u materiaal nodig om het archief in te zamelen en af te voeren? Naast archiefvernietiging in de buurt van Stolwijk leveren wij materieel om uw archief in te zamelen. Wij hebben voor u gesloten archief containers in diverse maten.

Archiefvernietiging met certificaat

Wanneer u archiefvernietiging door ons laat verzorgen in de buurt van Stolwijk bent u verzekerd van goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zullen uw archief bij binnenkomst direct vernietigen tot onleesbare snippers die op geen enkele manier zijn te reconstrueren. Daarbij geven wij na archiefvernietiging in de buurt van Stolwijk ons certificaat af: de garantieverklaring archiefvernietiging.

Archiefvernietiging en overige diensten

Naast archiefvernietiging in de buurt van Stolwijk kunt u bij ons terecht voor tal van andere diensten. Zo houden wij ons bezig met de inkoop, verkoop en verwerking van oud metaal en oud ijzer. Wilt u meer informatie over onze diensten? Of wilt u een afspraak voor archiefvernietiging in de buurt van Stolwijk? Neem dan contact met ons op. Wanneer u een grote lading hebt komen wij deze gerust bij u ophalen. 

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring